Stepenice

Kako odabrati prave stepenice?

Bilo da su vam potrebne unutrašnje ili spoljašnje stepenice kamen je opcija koju svakako treba uzeti u obzir. Drastično ćete promeniti izgled vašeg prostora na bolje. Pored svog nenadmašnog izgleda, funkcionalnos mu ne manjka. Kamen odaje znak moći i statusa zbog svoje neprolazne lepote i zato je od davnina korišćen u arhitekturi.

Osim prodaje pružamo usluge projektovanja, izrade, transporta, i ugradnje. 

Stepenice od granita

Granit je jedan od najtvrđih materijala na svetu, nalazi se unutar zemljine kore I to na dubinama do 50 kilometara. Ova stena se formira iz magme te zbgo toga ima jedinstveni izgled. Prijatan je estetski, otporan je na toplotu. Lako se čisti i odrzava te ga njegova dugovečnost čini idealnim za pultove i durge velike površine kao sto su kuhinjska ostrva, stepenice i podovi.

Stepenice od mermera

Mermer je kamen koji se vadi iz mermernih stena, čvrst je, težak i blistav. Može se kombinovati sa različitim materijalima kako bi ste postigli željeni efekat. I ako je beli mermer jedan od najzastupljenijih vrsta, on takođe dolazi i u drugim bojama. Bilo da tragate za svetlom ili tamnom površinom mermer ce vam ponuditi rešenje koje izgleda veoma luksuzno i sofisticirano.

Odabir boje i stila​

Izbor boje kamena ima veliki uticaj na osećaj koji odaje vaš prostor iz tog razloga važno je odabrati odgovrajuću boju i stil. U koliko želite da prostor izgleda otvorenije odličan izbor za vas su svetle ploče, a u koliko se odličite za tamniju boju, prostoru ćete dodati notu elegancije. Kamen NS Vujičić daje vam opciju da odaberete vrstu i izgled ivica kao i glatkoću kamena kako bi ste postigli zeljeni efekat.

Odabrali ste kamen? Sve ostalo je naš posao.

Od projektovanja do ugradnje naš stručni tim vodi brigu o svakom koraku. 

Projektovanje

Obrada

Isporuka

Ugradnja

Treba vam pomoć?