Radne ploče za kuhinju

Želite kuhinju vrednu komplimenata?

Na pravom ste mestu. 

Kuhinja je mesto koje treba da inspiriše s’ obzirom da u njoj provodimo najviše vremena. Iz tog ražloga veoma je važno da njen izgled kao i funkcionalnost budu na nivou kako bi ste sa uzivanjem boravili u takvom prostoru. Ulepšajte svoj prostor i učinite ga omiljenim! Možete birati između različitih vrsta kamena ugradnjom mermerne, kvarcne ili granitne radne ploče.

Osim prodaje pružamo usluge projektovanja, izrade, transporta, i ugradnje. 

Vaše je samo da kažete da!

Radne ploče od kvarca

Kvarc je materijal koji je neverovatno lak za održavanje u poređenju sa drugim materijalima koji postoje. Otporan je na mrlje zbog svoje neprozirne površine te mu nisu potrebni nikakvi posebni proizvodi za održavanje. Sačinjen je od granita što ga čini veoma otpornim i tvrdim. Pored njegove čvrstoće oduševiće vas njegove teksture i boje. Kuhinja sa radnom tablom od kvarca je sigurna investicja za budučnost pružajući elegantan izgled. 

Radne ploče od granita

Granit je jedan od najtvrđih materijala na svetu, nalazi se unutar zemljine kore I to na dubinama do 50 kilometara. Ova stena se formira iz magme te zbgo toga ima jedinstveni izgled. Prijatan je estetski, otporan je na toplotu. Lako se čisti i odrzava te ga njegova dugovečnost čini idealnim za kuhinjske ploče i durge velike površine kao sto su kuhinjska ostrva, stepenice i podovi

Odabir boje i stila​​

Izbor boje radne ploče ima veliki uticaj na osećaj koji odaje vaš prostor iz tog razloga važno je odabrati odgovrajuću boju i stil. U koliko želite da prostor izgleda otvorenije odličan izbor za vas su svetle ploče, a u koliko se odličite za tamniju boju, prostoru ćete dodati notu elegancije. Kamen NS Vujičić daje vam opciju da odaberete vrstu i izgled ivica kao i glatkoću kamena kako bi ste postigli zeljeni efekat.

Odabrali ste kamen? Sve ostalo je naš posao.

Od projektovanja do ugradnje naš stručni tim vodi brigu o svakom koraku. 

Projektovanje

Obrada

Isporuka

Ugradnja

Treba vam pomoć?