Stolovi

Zelite sto koji inspiriše?

Klub stolovi od kamena su odličan izbor za dnevni boravak iz nekoliko razloga:

  1. Trajnost: Kameni materijal je izrazito otporan na habanje, udarce i vremenske uslove, što znači da će klub stolovi od kamena trajati mnogo godina bez oštećenja.

  2. Prirodni izgled: Kameni klub stolovi donose prirodnu eleganciju i privlačnost u dnevni boravak. Oni su dostupni u različitim bojama i teksturama, što omogućava da se prilagode različitim stilovima i uređenju.

  3. Lakoća čišćenja: Kameni klub stolovi će se lako čistiti i održavati. Oni su otporni na mrlje i ne podložni su promeni boje, što ih čini idealnim izborom za kuće s decom i životinjama.

  4. Povećavaju vrednost doma: Upotreba kamena u dnevnom boravku pomaže u povećanju vrednosti doma, čineći ga privlačnijim za kupce ukoliko se jednog dana odlučite prodati.

Ukupno, klub stolovi od kamena su vrhunski izbor za dnevni boravak, donoseći izvrsne estetske i funkcionalne koristi. Pogledajte našu galeriju stolova u kojoj možete naći ideje ili rešenja koja tražite

Sto od mermera

Mermer je kamen koji se vadi iz mermernih stena, čvrst je, težak i blistav. Može se kombinovati sa različitim materijalima kako bi ste postigli željeni efekat. I ako je beli mermer jedan od najzastupljenijih vrsta, on takođe dolazi i u drugim bojama. Bilo da tragate za svetlom ili tamnom površinom mermer ce vam ponuditi rešenje koje izgleda veoma luksuzno i sofisticirano. Stolovi od kamena su dugotrajni i nadživeće ostale komade nameštaja

Sto od kvarca

Kvarc je materijal koji je neverovatno lak za održavanje u poređenju sa drugim materijalima koji postoje. Otporan je na mrlje zbog svoje neprozirne površine te mu nisu potrebni nikakvi posebni proizvodi za održavanje. Sačinjen je od granita što ga čini veoma otpornim i tvrdim. Pored njegove čvrstoće oduševiće vas njegove teksture i boje. Kvarcna radna tabla je sigurna investicja za budučnost pružajući elegantan izgled. 

Sto od granita

Granit je jedan od najtvrđih materijala na svetu, nalazi se unutar zemljine kore I to na dubinama do 50 kilometara. Ova stena se formira iz magme te zbgo toga ima jedinstveni izgled. Prijatan je estetski, otporan je na toplotu. Lako se čisti i odrzava te ga njegova dugovečnost čini idealnim za pultove i durge velike površine kao sto su kuhinjska ostrva, stepenice i podovi.

Odabrali ste kamen? Sve ostalo je naš posao.

Od projektovanja do ugradnje naš stručni tim vodi brigu o svakom koraku. 

Odabir boje i stila​

Izbor boje radne ploče ima veliki uticaj na osećaj koji odaje vaš prostor iz tog razloga važno je odabrati odgovrajuću boju i stil. U koliko želite da prostor izgleda otvorenije odličan izbor za vas su svetle ploče, a u koliko se odličite za tamniju boju, prostoru ćete dodati notu elegancije. Kamen NS Vujičić daje vam opciju da odaberete vrstu i izgled ivica kao i glatkoću kamena kako bi ste postigli zeljeni efekat.

Projektovanje

Obrada

Isporuka

Ugradnja

Treba vam pomoć?