Dekorativni rustični kamen

Ekspanzija raznih oblika odmora na selu, govori da negde u svima nama postoji želja da se bar za trenutak vratimo u ta, iz ove perspektive gledano, idilična vremena kada je brzina života bila znatno sporija i kada ljudi nisu bili robovi tehnologije.

Kamen NS Vujičić Vam nudi deo tog mira u Vašem domu po pristupačnoj ceni. Rustični (prirodni) kamen svojim jednostavnim prijatnim izgledom dočarava viziju seoskog načina života u enterijeru i eksterijeru doma. Osim svoje dugovečnosti, unutrašnjost ili spoljašnost kuće u rustičnom stilu odiše dorodošlicom i pruža udobnost i toplinu.

 

U ponudi je više vrsta kamena iz domaćih i stranih rudnika. Kamen obrađujemo i ugrađujemo po želji kupaca. Zahvaljujući osobini kamena da dobro podnosi sve vrste obrade, nudimo Vam širok spektar proizvoda za enterijer i eksterijer, počevši od široko i usko sečenih kamenih ploča (štanglica), ploča za stepenice, fasade, stepeništa, ograde, kamine, staze, podove… Kamen za eksterijer odlikuje izuzetna postojanost boja, pa izbor našeg kamena garantuje više decenijsku postojanost boja nezavisno od ekstrmnih atmosferskih uslova..

U ponudi je više vrsta kamena iz domaćih i stranih rudnika. Kamen obrađujemo i ugrađujemo po želji kupaca. Zahvaljujući osobini kamena da dobro podnosi sve vrste obrade, nudimo Vam širok spektar proizvoda za enterijer i eksterijer, počevši od široko i usko sečenih kamenih ploča (štanglica), ploča za stepenice, fasade, stepeništa, ograde, kamine, staze, podove… Kamen za eksterijer odlikuje izuzetna postojanost boja, pa izbor našeg kamena garantuje više decenijsku postojanost boja nezavisno od ekstrmnih atmosferskih uslova.

Odabrali ste kamen? Sve ostalo je naš posao.

Od projektovanja do ugradnje naš stručni tim vodi brigu o svakom koraku. 

Projektovanje

Obrada

Isporuka

Ugradnja

Treba vam pomoć?