Pultovi

Kako odabrati pult od prirodnog kamena?

Kamen je trajan i izdržljiv materijal, što znači da će pultovi od kamena dugo trajati bez znakova trošenja ili habanja. Takođe, kamen ima jedinstvenu teksturu i boju, što čini svaki pult jedinstvenim i estetski privlačnim. Kamen takođe može izdržati visoke temperature, što ga čini odličnim za upotrebu u kuhinjama i radnim površinama. Još jedna korist korištenja kamena za pultove jest što ga je lako održavati i čistiti, što ga čini odličnim izborom za poslovne prostore ili domove. Sve u svemu, pultovi od kamena su trajni, estetski privlačni i funkcionalni, što ih čini odličnim izborom za poslovne prostore ili domove.

Bilo da vam je potrban pult za poslovni ili kućni prostor mogućnosti su beskonačne. Drastično ćete promeniti izgled vašeg prostora na bolje. Kamen odaje znak moći i statusa zbog svoje neprolazne lepote i zato je od davnina korišćen u arhitekturi.  Pogledajte našu galeriju pultova u kojoj možete naći ideje ili rešenja koja tražite

Osim prodaje pružamo usluge projektovanja, izrade, transporta, i ugradnje. 

Pultovi od mermera

Mermer je kamen koji se vadi iz mermernih stena, čvrst je, težak i blistav. Može se kombinovati sa različitim materijalima kako bi ste postigli željeni efekat. I ako je beli mermer jedan od najzastupljenijih vrsta, on takođe dolazi i u drugim bojama. Bilo da tragate za svetlom ili tamnom površinom mermer ce vam ponuditi rešenje koje izgleda veoma luksuzno i sofisticirano.

Pultovi od kvarca

Kvarc je materijal koji je neverovatno lak za održavanje u poređenju sa drugim materijalima koji postoje. Otporan je na mrlje zbog svoje neprozirne površine te mu nisu potrebni nikakvi posebni proizvodi za održavanje. Sačinjen je od granita što ga čini veoma otpornim i tvrdim. Pored njegove čvrstoće oduševiće vas njegove teksture i boje. Kvarcna radna tabla je sigurna investicja za budučnost pružajući elegantan izgled. 

Pultovi od granita

Granit je jedan od najtvrđih materijala na svetu, nalazi se unutar zemljine kore I to na dubinama do 50 kilometara. Ova stena se formira iz magme te zbgo toga ima jedinstveni izgled. Prijatan je estetski, otporan je na toplotu. Lako se čisti i odrzava te ga njegova dugovečnost čini idealnim za pultove i durge velike površine kao sto su kuhinjska ostrva, stepenice i podovi.

Odabir boje i stila

Izbor boje radne ploče ima veliki uticaj na osećaj koji odaje vaš prostor iz tog razloga važno je odabrati odgovrajuću boju i stil. U koliko želite da prostor izgleda otvorenije odličan izbor za vas su svetle ploče, a u koliko se odličite za tamniju boju, prostoru ćete dodati notu elegancije. Kamen NS Vujičić daje vam opciju da odaberete vrstu i izgled ivica.

Odabrali ste kamen? Sve ostalo je naš posao.

Od projektovanja do ugradnje naš stručni tim vodi brigu o svakom koraku. 

Projektovanje

Obrada

Isporuka

Ugradnja

Treba vam pomoć?